maanantai 21. marraskuuta 2011

Lunta tänne(kin) kiitos!

Heippa!
Vähän pikapäivitystä arjestamme :-)
Mulla kone edelleen rikki ja tällähetkellä ei oo budjeetti vielä antanut periks uuteen kannettavaan.. Siks mulla onki vähä stressiä että miten saan tilattua joulukortit neiti M:stä. Ei oo kameraakaan! Yäh!
Noh, jos koittais lainaa joltakin joku kamera ja menee sit vaikka kirjastoo tilaa kortit :-D
Jos kukaa ei kameraa lainaa nii tyydyn tähä iphoneen sit! Oo'Ou..

Tänää saatiin muskarista kuvat mitkä otettii n 4vko sit.. Iiiha onnistuneit on, ehkä yhen kuvan palautan ku neiti HYVIN vakavan näkönen siinä.. Muut jaetaan sit tytön isänkanssa ja tarrakuvia annetaan lähimmäisille! Oman tarrakuvan pistin jo lompakkooni :-)
Tää viikko onki aika touhuntäyteinen. On muskaria, tapaamisia, neuvolaa, 3-vuotis synttärit, sukuloimisia.. Ihan mukavaa ku on ohjelmaa! Loppuviikost käyn myös joululahjaostoksilla! Mitään tosi paljo lahjoi en meinaa ostella, tyttöki saa silti muiltaki niit lahjoi kasatolkullla.. Jotai kivaa siis äidille, isälle, veljelle, neidin serkulle, parille hyvälle ystävälle ja ehkä joku muukin saa lahjansa.. ;-)
Oottekste jo käyneet shoppailemassa pukinkonttiin?

Ens vkon vklp, siis 3-4.12 on kansanvälinen koiranäyttely messukeskuksessa minne Mummini tulee Kajaanista! Meki käydää koiria kattelemassa tuolloin lauantaina neidinkaa :-)Mummilla itsellään ei ole koiraa tällähetkellä kehässä..
Meillä on ollu perinteenä aina joka vuos käydä tuolla näyttelys ja sen jälkee käydää mummin hotellilla syömässä pitkänkaavan mukaan. Tänä vuonna mummi tuleeki meidäb luokse, syödään täällä hyvin ja haastatellaan toisiamme. Odotan niin!

Mutta meille siis kuuluu hyvin!
Mitä nyt neidillä pientä nuhaa mutta hyvin jaksaa silti puuhastella.
Mulla vasemassa polvessa nestettä nii sen käyn poistattaa ens vkon alussa VIIMEISTÄÄN. Mulle tulee joka vuos tota nestettä polviin.. Nivelreumani takia. Mut kerran ku käy nesteet poistaa ja kortisoonit polvinivelee pistetty nii hyvin taas jatketaa ens syksyyn!

Nyt neidille välipalaa!

Ja te uudet lukiat, tervetuloa! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän ajatukset kirjoituksestani tähän, kiitos ♥